2674072071 Ιθάκης 1, Πόρος, Κεφαλονιά victoriapagoulatou@gmail.com
 
 
  το μενού μας
To Korali | Μεζετζίδικο Πόρος Κεφαλονιά
 
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ

ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ & VEGAN
 
     
     
 
ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
 
     
     
 


ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ

 
     
     
 
ΕΥΓΕΝΙΚΟ & ΠΡΟΘΥΜΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
 
 
 
 
     
  Αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις,
δίπλα στο κύμα!


Στο μεζετζίδικό μας “To Korali” στον Πόρο Κεφαλονιάς, θα βρείτε ένα μαγευτικό σκηνικό, δίπλα στην θάλασσα και ένα πλούσιο μενού το οποίο μπορεί σίγουρα να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Από εκλεκτά κρεατικά ψημένα με μεράκι στα κάρβουνα, ψάρια και θαλασσινά, παραδοσιακά και λαχταριστά μαγειρευτά και ορεκτικά, σαλάτες έως και μεζεδάκια που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και αξέχαστο δείπνο για την οικογένεια και την παρέα σας. 
 
     
   
 
 
 
 
  ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
θα βρείτε

 
     
 
μια σειρά από γευστικές προτάσεις όπου πρωταγωνιστούν οι αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και οι ντόπιες σπεσιαλιτέ. Μην παραλείψετε να δοκιμάστε το σουβλάκι μας, για το οποίο και φημίζεται το μεζετζίδικό μας σε όλη την Κεφαλονιά.
 
Όλα τα φαγητά μας δημιουργούνται με τις καλύτερες και πιο φρέσκες πρώτες ύλες, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητά τους. Μαγειρεύονται με μεράκι και πολύ φροντίδα, γεγονός που τα κάνει ξεχωριστικά.
 
Είτε θέλετε ένα ρομαντικό δείπνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία.
 
 
     
 
 
 
 
   
     
 
 
  Ελάτε  να απολαύσετε
τη ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρουμε, δίπλα στο κύμα, για μια εμπειρία που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.
 
 

 


 

 
  Σας περιμένουμε
καθημερινά
 
     
  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να διατηρούμε την ποιότητα αναλλοίωτη και τους πελάτες μας ικανοποιημένους.

Το προσωπικό μας είναι ευχάριστο και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.
 
     
  Επισκεφτείτε το μεζετζίδικό μας στο Πόρο Κεφαλονιάς και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας.