2674072071 Ιθάκης 1, Πόρος, Κεφαλονιά victoriapagoulatou@gmail.com
 
 
  To Korali
Μεζετζίδικο Πόρος Κεφαλονιά
 
 
 
 
 
  την πανέμορφη Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στον Πόρο, θα βρείτε την οικογενειακή ταβέρνα μας “To Korali” η οποία σας περιμένει καθημερινά για να σας ταξιδέψει με τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις που προσφέρει, αλλά και για να σας κάνει να περάσετε όμορφες στιγμές.  
     
  Σε ένα όμορφο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με τα τραπεζάκια δίπλα στο κύμα, το μεζετζίδικό μας, προσφέρει καθημερινά σε ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο, μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις, έχοντας πάντα σαν στόχο την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.   
     
 
 
 
 
   
     
     
  Αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις,
δίπλα στο κύμα!


Στο πλούσιο μενού μας, θα βρείτε ψητά, θαλασσινά, ψάρια, μαγειρευτά και πολλές ακόμα δημιουργίες με άρωμα ελλάδας, φτιαγμένες με κέφι, μερακι και φροντίδα, έτοιμες πάντα να ξετρελάνουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο.

Διαλέξτε το τραπέζι σας και απολαύστε ένα εξαιρετικό γεύμα μαζί με το ούζο, την μπύρα ή ένα κρασί και με θέα την θάλασσα σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Κεφαλονιάς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ελάτε να
απολαύσετε
τη ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρουμε, δίπλα στο κύμα, για μια εμπειρία που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.
 
 

 


 

 
 
Το ευγενικό προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με προθυμία και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα γεύμα που θα ξεπερνά κάθε προσδοκία.
 
     
 
Η ποιότητα των πρώτων υλών, η υψηλή γαστρονομία, το άξιο προσωπικό και κυρίως η χαλαρή διάθεση θα σας κάνουν να περάσετε κοντά μας αξέχαστες στιγμές.
 
     
 
Το μεζετζίδικό μας είναι ανοιχτά και σας περιμένει καθημερινά από μέσα Απριλίου έως μέσα Οκτωβρίου, φιλοδοξώντας να γίνει το στέκι σας για το διάστημα των διακοπών σας στην Κεφαλονιά.
 
     
 
 
 
     
  Επισκεφτείτε το μεζετζίδικό μας
στο Πόρο Κεφαλονιάς και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας.